De blauwtjes in het 1ste leerjaar

De laatste maand als blauwtje van de kleuters gaat van start. Voor ieder kind is naar het eerste leerjaar gaan best wel spannend. Daarom konden de blauwtjes al eens een aantal keer proeven van het eerste leerjaar. Op woensdag 20 mei waren alle blauwtjes, mama’s en papa’s welkom in het eerste leerjaar. Ze maakten kennis met de juffen, de klassen en ze leerden hun eerste woordje: VIS!

Op doIMG_20150529_132639nderdag 28 mei en vrijdag 29 mei wisselden we eens van juf, klas en groep. Juf Lenne had het verhaal van Moek verteld. Wij speelden, in het eerste leerjaar, verder in op dit verhaal.

Op vrijdag 12 en 19 juni is het de laatste “generale repetitie”. Samen met de kinderen van het eerste leerjaar maken we er nog 2 leuke namiddagen van.
Klik op de foto hiernaast om te genieten van enkele foto’s.
Tot binnenkort.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.